Autonom gulvvaskemaskin Tennant X4 Rovr

Varenr.
IPCRovrX4
Lager
På forespørsel

X4 Rovr er designet for å støtte ditt personale slik at de kan fokusere på mer verdifulle, praktiske oppgaver.

PS: Se demonstrasjonsvideo av maskinen i drift lenger nede.

Enkel å trene, lett å stole på.
Med en intuitiv grensesnitt og enkle kontroller, kan du enkelt ta den i bruk for å oppnå den høye standarden for renhet du forventer fra Tennant, støttet av vårt anerkjente kundesuksess-team og fabrikkdirekte salgsrepresentanter, samt service-team.

Tren Roboten med Intuitive Kontroller og automasjon som enkelt integreres i dine eksisterende protokoller for gulvrengjøring.
Start Raskt og Enkelt en Rengjøringsrute med så få som tre trinn på berøringsskjermen fra hjemme-markøren, og roboten vil begynne rengjøringen.
Forenkle Daglig Vedlikehold med gule berøringspunkter som indikerer daglige vedlikeholdsoppgaver, og blå etiketter som tydelig indikerer månedlige vedlikeholdsoppgaver.
Forenkle Vedlikeholdstrøbbel med innebygde diagnoseverktøy og opplæringsvideoer for operatører som er tilpasset potensielle feilkoder.
Stol på en høytytende Autonom Rengjøring fra en partner med over 150 års erfaring, over 6500 (2019-2022) AMR-maskiner utplassert og mer enn 90 milliarder kvadratfot rengjort globalt, og som bruker BrainOS®, en verdensledende autonomiplattform.
Pålitelig Støtte Gjennom Robotens Levetid fra Tennant.
Designet med Sikkerhet i Tankene for å hjelpe med å beskytte dataene dine og levere sikker AMR-drift.

Laget for å hjelpe ansatte.
Løft opp teamet ditt og hev din profil med cutting-edge verktøy og ferdigheter. Med friheten til å overvåke eller bli varslet av X4 ROVR fra enheten deres, kan ansatte jobbe mer effektivt, finne kreative løsninger og fokusere på det som betyr mest. Disse meningsfulle ferdighetene og mulighetene vil øke produktiviteten og kan forbedre beholdningen.

Omfordel Arbeidskraft til Andre Høyverdige Oppgaver mens en robotisk skrubber rengjør gulvene.
Gi Ansatte en Pålitelig Partner med nesten null assistanse-autonomi for større effektivitet, eller med autonomi som krever minimal menneskelig inngrep for større effektivitet.
Øk Mulighetene for å Forbedre Erfaringen blant ansatte, personale og besøkende på anlegget.
Forbedre Beboer-, Ansatte- og Operatørsikkerhet med avansert AI drevet av BrainOS® og dets felttestede, visjonsbaserte teknologi.
Øk Rengjøringseffektiviteten og Hjelp til med å Styrke Ditt Team med en skrubber som er bevisst designet for å optimalisere robotytelsen. Med jevn rengjøringsytelse og løsningstilførsel kontrollert av hastighet, hjelper X4 ROVR til å sikre at jobben blir gjort riktig, hver gang.
Beskytt Ansatte med Mer Ergonomiske Løsninger som lar operatører raskt og enkelt feste og fjerne pads og børster med Insta-Click™ magnetisk hode. Oppnå raskere, lavkontakt installasjon av skråstilt børster på 2 minutter eller mindre.
Forbedrede Sikkerhetsfunksjoner som løsningstilførsel kontrollert av hastighet, nærhetsvarsling og forbedret løsninggjenopprettingssystem – alt kjørende på BrainOS® Robotics Platform, en bransjeledende plattform for sikkerhet for å sikre sikker drift.
Ansatte kan Se Arbeidet og Samhandle med Roboten ved å bruke BrainOS® mobilapp som holder ansatte og ledelse informert med push-varsler og livekart - og gir en historikk over fullførte og kommende oppgaver.

Åpner for nye gevinster på renhet.
X4 ROVRs effektive drift og pålitelige ytelse bidrar til å sikre en dypere rengjøring, samtidig som den reduserte tilsynet med ansatte gjør at du kan få mer ut av hver dag. Å konvertere rengjøring fra en byrdefull oppgave til verdiskapende arbeidstid kan transformere virksomheten din.

Styrk Anleggets Image med et robust, bevist design som gir konsistent, pålitelig ytelse i ulike miljøer og viser din forpliktelse til renhet.
Maksimer Verdien av Rengjøring ved å tilby allsidige og fleksible alternativer til teamet ditt. Denne transformasjonen eksponerer de ansatte for en teknologifokusert rengjøringsopplevelse og fremmer ansattes lojalitet.
Lett Adopsjon og Aksept med riktig dimensjonert maskin som minimerer forstyrrelser og skaper et innbydende og rent miljø for kunder, ansatte og besøkende.
Mål og Spor Nøkkelindikatorer for ytelse på tvers av flåten din av robotiske gulvrensemaskiner og få innsikt i rengjøringsresultatene med BrianOS® Ops Management-verktøy, inkludert BrainOS® Mobile app, BrainOS® Portal og BrainOS® E-postrapporter.
Maksimer Avkastning på Eierskap med en robust, industriell plattform og et design som er bygget for å vare.
Optimaliser Bruken av Dine AMR med et førsteklasses kundesuksess-team og den største fabrikkdirekte/opplærte ettersalgssupporten globalt. Sammen danner vi et langsiktig partnerskap, fokusert på kontinuerlig forbedring av din opplevelse, sikrer førsteklasses oppetid og gir bransjeledende støtte.
Omfavne Bærekraftige Rengjøringspraksiser ved å styrke din forpliktelse til bærekraftighet for både ansatte og aksjonærer med X4 ROVRs bærekraftige ressursforbruk ved hjelp av hastighetskontrollert løsningstilførsel og litium-ion-batteriteknologi.
Bruk Færre Ressurser Mer Effektivt med riktig dispensering av kjemikalier ved hastighetskontrollert løsningstilførsel.X4 ROVR SPESIFIKASJONER:
Estimert Dekningsgrad/Produktivitet: Opptil 1860 m² (per tank)

Vekt: 183 kg (tankene tomme, med batteri)
Lydnivå: Så lavt som 62 dBA
Hovedtrykk: 19 kg
Strømkilde: Litium-Ion Batteri
Maskinbredde: 56 cm
Maskinhøyde: 112 cm
Type børste: Disk
Spillvannstank: 38 L
Ferskvannstankt: 38 L
Maskintype: Robotic, Gå-Bak
Estimert Driftstid: Opptil 2,5 timer
Pad Omdreininger Per Minutt (RPM): 220 rpm
Maskinlengde: 96 cm
Rengjøringsbredde: 500 mm

Prisforespørsel
Fyll ut skjemaet, og send oss en prisforespørsel.
*