Autonom gulvvaskemaskin Nilfisk Liberty SC50

Varenr.
CM56104508-01
Lager
På forespørsel

Autonom gulvvaskemaskin for middels til store miljøer. Lar de ansatte fokusere på andre oppgaver mens Nilfisk Liberty SC50 vasker i 6 timer på én lading.

Møt Nilfisk Liberty SC50 robot gulvvaskemaskin. Etter flere år med utvikling, testing, forbedring, livetesting av betaversjon og mer forbedring er den klar for de største og mest utfordrende jobbene du klarer å finne frem til den. På flyplasser, skoler, i gymsaler, ballsaler og så videre vil Nilfisk Liberty sørge for at de skitneste gulvene blir rene, når som helst på dagen og uten at noen passer på den.

Pålitelig rengjøring hver gang. Nilfisk Liberty SC50 er nøyaktig, grundig og brukervennlig. Den når inn i alle kriker og kroker som du ellers kan komme til å overse, og den gjør det hver eneste gang. Faktisk er det slik at operatører – og de fleste typer autonomt utstyr – typisk går glipp av 15 % av et område. Nilfisk Liberty SC50s unike teknologi gjør det imidlertid mulig å legge opp en rute som gir mellom 98 % og 99,5 % dekning. Du kan gjøre det helt uten hjelp fra oss eller andre. Og når Nilfisk Liberty SC50 har rengjort et område én gang, følger den samme rute om igjen og om igjen.

Rengjør mer, raskere. Hvor mye mer ville du fått gjort dersom ingen måtte bruke tid på å styre en gulvvaskemaskin over hele gulvarealet? Nilfisk Liberty SC50 frigjør medarbeiderne så de kan utføre alle de andre viktige jobbene som krever ekstra oppmerksomhet, mens den vasker på egen hånd i opptil seks timer på én lading. Dessuten finner den automatisk de mest effektive rengjøringrutene og følger dem hver gang. Dermed får du rengjort et større område på kortere tid til en lavere kostnad hver eneste dag. I tillegg får du en tekstmelding når Nilfisk Liberty SC50 er klar til å ta fatt på neste oppgave, og derfor trenger du heller ikke å tenke på unødig avbruddstid.

Nilfisk Liberty SC50 lærer raskt. Når den må lære seg nye triks, kan du selv stå for opplæringen. Du trenger aldri å ringe etter service bare fordi du ønsker å rengjøre nye områder. Eller når omstendighetene av en eller annen grunn endrer seg – for en stund eller for godt. Da er det bare å hoppe på Nilfisk Liberty SC50 og trykke på knappen for å sette den i kartleggingsmodus, så er du snart klar til å påta deg nye oppgaver.

Pålitelig og trygg: Liberty SC50 er den eneste autonome gulvvaskemaskinen på markedet som overholder CSA/ANSI 336, en OSHA-godkjent autonom sikkerhetsstandard for gulvpleie.
Størrelse og driftstid: Den smidige utformingen gjør at maskinen reagerer på endringer i miljøet og opprettholder autonom drift uten inngrep fra operatøren.
Enkelhet: Vi har lagt til 3 knapper for autonomi. Ta opp. Spill av. Stopp. Denne maskinen er bygget for en gulvvaskemaskinoperatør, ikke en dataprogrammerer.
Fill-in-modus: Operatøren kjører rundt stedet som skal rengjøres én gang, og SC50 beregner den mest effektive banen for å rengjøre innsiden av det markerte arealet og unngår hindringer underveis. Denne revolusjonerende rengjøringsmetoden er eksklusiv for Nilfisk.

 

Prisforespørsel
Fyll ut skjemaet, og send oss en prisforespørsel.
*