Gulvvaskemaskin I-MOP XL Pro

Varenr.
K.1.IMOPXLU.FCT.0A
Pris
kr 40 543 Eks. MVA

I-Mop er en revolusjonerende, fleksibel og kraftfull gulvvaskemaskin, rett og slett en ny måte å tenke renhold på!

 

Fleksibel og rask

i-mop har to høyhastighetsbørster med en rengjøringsbane på 46 cm (18 tommer) – det samme som en konvensjonell gå-bak-maskin, men med uovertruffen smidighet. De to kontraroterende børstene sørger for en sømløs opplevelse og gir deg kontroll over rengjøringsmaskinen, selv med bare en hånd. Rengjør rundt og under gjenstander, akkurat som med en mopp. Børstene kan enkelt byttes ut med et annet par avhengig av ditt behov, vi har forskjellige børste- og pad-løsninger. Med over 350 rotasjoner per minutt og 22 kg børstetrykk gjør i-mop enkelt unna enhver rengjøringsjobb og rengjør over 1000 m2 i timen. Øk produktiviteten – gjør rent raskere, bedre og lettere!

Gjør mer med mindre

Våre litiumionbatterier er lette å skifte og gjør i-mop til en skikkelig arbeidshest innen rengjøring. En opplading varer i over en time, og etter en rask opplading på en time vil du få nok en times driftstid. For de store jobbene kan du bruke to batterisett slik at i-mop kan holde det gående hele tiden. Bruk ett batterisett mens det andre står til lading. Rengjør fra 8 til 4 eller med 24×7 med en eneste maskin. Ingen ledninger å snuble i eller surre sammen – bare slå på maskinen og gå i gang. Reduser maskinparken, gjør mer med mindre.

Klikk av, klikk på

Fyll og tøm maskinen enkelt med våre rentvannstanker. Du er ikke lenger avhengig av installerte fyllestasjoner, og kan i et knipetak hente vann fra servanten. Bytt mellom forskjellige kjemikalier i løpet av sekunder ved å klikke på en annen tank. Du kan bruke vårt HACCP-system for å gjøre livet enda lettere. Du vil bli overrasket over hvor vanneffektiv i-mop er – det er virkelig ikke størrelsens det kommer an på.

Slå på bryteren

Man trenger ingen mastergrad for å bruke denne maskinen, vi har gjort all programmeringen for deg. Med en enkel skive velger du ønsket driftsmodus. I tillegg til skuring og tørking har du valg for intensiv dyprengjøring. Med økomodus kan du bruke enda mindre vann når det trengs, og du kan beskytte vannsensitive gulv mot vannskader.

Jeg går dit du går

i-mop har et kompakt og brukervennlig design, så den opptar svært liten gulvplass når den ikke er i bruk. Sett den i et skap i nærheten, så er den alltid tilgjengelig. Ta den med deg opp og ned trinn og trapper. Hvis den fremdeles er litt tung, hvorfor ikke ta av batteriene og vanntanken? Uansett hvilken jobb du skal gjøre, vil i-mop være der for deg.

 

 

 

Prisforespørsel
Fyll ut skjemaet, og send oss en prisforespørsel.
*