Gulvvaskemaskin Nilfisk SC500 53 B EcoFlex

Varenr.
9087400020
Pris
kr 74 500 Eks. MVA

Nilfisk SC500 er en gulvvaskemaskin som er konstruert til å forbedre produktiviteten og redusere de samlede rengjøringsutgiftene.

Disse vesentlige fordelene oppnås via stor brukervennlighet og mange smarte funksjoner, som gjør det mulig å bruke gulvvaskeren på dagtid med laveste forbruk av vann og rengjøringsmidler.

Mengden av vann og rengjøringsmiddel reguleres automatisk i forhold til maskinens hastighet, og det øker produktiviteten. Med denne funksjonen får man et jevnt rengjøringsresultat og man optimerer forbruket av vann og rengjøringsmiddel, og føreren kan fokusere på å løse oppgaven.

Gulvvaskeren har flere funksjoner som er med på å redusere rengjøringsutgiftene. Det miljøvennlige Nilfisk Ecoflex-doseringssystemet gir mulighet for stor fleksibilitet ved bruk av rengjøringsmidler, blant annet gulvvask bare med vann, ved et enkelt trykk på en knapp. Dessuten er SC500 så støysvak at det er mulig å gjøre rent på dagtid og dermed spare utgifter.

SC500 REV™ versjonen med orbital rengjøringsteknologi, angriper raskt og effektivt smusset fra flere retninger, og etterlater gulvet renere - i en operasjon. SC500 REV™ kjører dobbelt så langt på en full tank vann og sliter markant mindre på padsen

Effektiv: 53 cm børstedekk med hastighetsregulering
Brukervennlig: Børstedekket heves/senkes elektronisk
Jevn rengjøring: Automatisk regulering av rengjøringsmiddel/ vann tilpasses gulvvaskerens hastighet
Kraftfull: Dobbelt børstetrykk kan aktiveres etter behov
Smart styring av innstillinger: Separate nøkler til superbruker og operatør
Lettvekts-sugenal med patentert elastisk stropp gjør det enkelt å skifte nalgummi
SC500 REV™ versjonen med orbital rengjøringsteknologi, angriper raskt og effektivt smusset fra flere retninger, og etterlater gulvet renere - i én operasjon.

Prisforespørsel
Fyll ut skjemaet, og send oss en prisforespørsel.
*