Støvsuger AT10 Pro batteri

Varenr.
PP52068
Pris
kr 3 950 Eks. MVA

Denne to-i-én-støvsugeren er ideell for profesjonell bruk og større områder.

Denne to-i-én-støvsugeren er ideell for profesjonell bruk og større områder. Den er designet for å være kompatibel med mange typer bøttetraller, noe som gjør den til et praktisk tillegg til rengjøringsutstyret ditt.

Profesjonell bruk: Støvsugeren er spesielt designet for profesjonell bruk og større områder.

To-i-én-funksjon: Støvsugeren kan enkelt konverteres fra en trådløs støvsuger til et håndholdt verktøy. Dette gjør det enkelt å støvsuge sofaen eller andre møbler, samt rengjøre trange områder som er vanskelig å nå med en vanlig støvsuger. Den håndholdte modusen hjelper også med å fjerne hår og skitt fra selv de minste stedene.

Justerbare innstillinger: Støvsugeren har to kraftinnstillinger som kan tilpasses etter behov og overflate. Det kraftige direktedrevne munnstykket sikrer en grundig rengjøring, selv av inngrodd skitt på tepper.

Hygienisk støvbeholder: Støvsugerens støvbeholder har en praktisk "pek og skyt"-mekanisme som gjør det enkelt og hygienisk å tømme beholderen direkte i søppelbøtta. Du trenger ikke å være i kontakt med støvet, noe som gjør tømmeprosessen ekstra hygienisk.

Kraftig batteri: Denne støvsugeren er utstyrt med et kraftig litiumsbatteri med en brukstid på opptil 30 minutter.  Med den veggmonterte ladestasjonen kan du også oppbevare støvsugeren ryddig når den ikke er i bruk. Hvis du har arbeidsoppgaver som strekker seg lengre enn det et batteri klarer, selger vi ekstra batteri som tilleggsutstyr slik at du får gjort alt du skal på renholds runden.

Tilleggsutstyr inkludert: I oppstartspakken får du også med kantmunnstykke, radiatorbørste og møbelmunnstykke. Dette gjør støvsugeren svært fleksibel og egnet for rengjøring på vanskelige steder.

Spesifikasjoner: Støvsugeren har en ladetid på 4,5 timer og et litiumbatteri med en kapasitet på 2200 mAh. Avfallsbeholderen har en kapasitet på 0,8 liter, og støvsugeren er utstyrt med et Hepafilter for effektiv filtrering av luften.
 

Spesifikasjoner: 
Ladetid: 4,5 timer
Brukstid: 30 min
Batteri: litium 2200 mAh
Avfallsbeholder: 0,8 lt
Hepafilter: Ja

Prisforespørsel
Fyll ut skjemaet, og send oss en prisforespørsel.
*